Paarse harten

Roman
276 pagina’s
ISBN 978-90-
830021-25
€ 20.95

Bestel hier een exemplaar van het boek:

Net wanneer Angela een vernieuwde draai aan haar leven probeert te geven en al haar energie wil gaan investeren in haar relatie met haar echtgenoot Patrick, gaat het slecht met de gezondheid van haar moeder, die haar grootste steun en toeverlaat is.
Ze beschouwt het als haar verantwoordelijkheid om alle ballen zo goed mogelijk hoog te houden binnen haar gezin en haar leven. Wanneer haar puberende zoon zich steeds meer tegen haar keert, verdwijnt haar geduld en haar vertrouwen in de toekomst langzaam maar zeker.
Als haar stervende moeder haar ook nog eens een groot geheim vertelt, lijkt het plotseling alsof haar hele leven uit alleen maar leugens bestaat.
Op zoek naar de waarheid ondervindt ze gevolgen die niet te overzien zijn en wordt het moeten loslaten van haar gezin meer dan ooit en op een bloedstollende manier op de proef gesteld.

Schrijfster Mary van Duuren, geboren in 1963 te Breda, laat zich in haar boeken vaak inspireren door haar eigen leven en de daarbij behorende persoonlijke ontwikkeling.
Dit vierde boek uit haar hand, ‘PAARSE HARTEN’, is haar tweede roman. Hierin neemt ze de lezer mee naar een wereld die eigenlijk niemand kent.