Tussen rust en ruis

Op zoek naar balans
200 pagina’s
ISBN 978-90-826-460-5-4
€ 19.95

Bestel hier een exemplaar van het boek:


Middenin het haast onbezorgde leven van de nietsvermoedende Mary sluipt langzaam de stilte. Haar man en haar kinderen gaan de slechthorendheid echter steeds meer opvallen. Eerst is er jarenlang vooral ontkenning. Dan start de (zoek)tocht naar een diagnose, de oorzaak, het gevolg en hulp. Maar er kondigt zich onverwacht ook een zware ruis en ander lawaai aan, genaamd tinnitus.
Daarmee ontstaan steeds meer vragen, die in Nederland naar schatting meer dan een miljoen andere mensen met gehoorproblemen ook bezighoudt.
Met haar verhaal in ‘Tussen rust en ruis’ laat zij zowel haar kwetsbare als ook haar sterke kant zien, maar ook die van ‘andere oortjes’.

‘Je bent niet alleen’

Mary van Duuren is in 1963 in Breda geboren. In haar debuut ‘Twee Ons Geluk’ (2017) schreef ze al een column over haar gehoorproblemen. Door de vele reacties op dit onderwerp besloot ze op zoek te gaan naar meer informatie en  (h)erkenning. Met dit boek wil ze vooral een brug creëren naar begrip en  verbinding.


Documentaire ‘Tussen rust en ruis’


Meer informatie over het boek vind je op deze facebookpagina :’Balanceren tussen rust en ruis, boeken over o.a. tinnitus’.