SPEECH WRITER

Verbinding van jouw mooiste woorden


Je wilt iets vertellen. Je gaat iets voordragen. Een speech of gewoon liefdevolle woorden. Niet alleen speelt nervositeit al een rol, maar wat ga je zeggen? Hoe ga je die woorden op een mooie manier aan elkaar verbinden? 

Ik kan je daarbij helpen. 

UITVAART
Tijdens mijn werk in de ouderenzorg heb ik helaas regelmatig te maken met het overlijden van een dierbare bewoner. Vaak schrijf ik dan namens het zorgteam een ‘In Memoriam’. 
Nadat verschillende families het graag wilden gebruiken voor hun voordracht tijdens de uitvaart of vroegen of ik het zelf wilde voorlezen, ontstond voor mij de verbinding tussen de twee professies. 

Na onderzoek bij verschillende uitvaartondernemingen bleek er meer vraag naar te zijn. Voor mij was dit het teken dat ik hierin veel zou kunnen betekenen. 
Iedereen verdient immers een mooi en persoonlijk afscheid met de woorden van dierbare nabestaanden. Je krijgt daarvoor maar één kans voordat je deze verbinding kunt  gaan loslaten.  

HUWELIJK
Het huwelijk gaat jullie verbinden. Stel dat je elkaar een persoonlijke trouwbelofte wil uitspreken. Of je bent familie of vriend van de bruid of bruidegom en je wilt het kersverse bruidspaar met mooie woorden toespreken. Of je viert een lustrum, bijvoorbeeld een koperen of zilveren bruiloft. Je wilt jouw levenspartner op dit feest graag iets moois zeggen. 

Ook bij dit alles kan ik helpen.
Ik schrijf graag over liefde en kan na jouw input de woorden verbinden tot mooie zinnen. 

BASISTARIEF
Voor een speech van ca. 400 woorden (die ongeveer 4 minuten zal duren) reken ik een basistarief. 

Zo werkt het: 
-Tijdens een telefoongesprek van ongeveer 60 minuten interview ik jou over de inhoud van de speech. Met de juiste vragen leer ik de persoon kennen aan wie jij gaat voordragen. 
-Binnen 2 werkdagen lever ik jou een eerste opzet aan. Jij mag deze doorlezen en nog 2 keer laten aanpassen binnen 2 werkdagen. 
-Je krijgt van mij waardevolle tips hoe je het beste je nervositeit in bedwang houdt. Ik leer je hiermee hoe je het beste overkomt op je luisteraar(s). 
-Inclusief: De speech krijg je mooi vormgegeven en gelamineerd thuisgestuurd als herinnering. 

EXTRA OPTIES 
Wil je liever een interview met je op locatie, dan kom ik graag naar je toe. Daarvoor geldt een meerprijs en reiskosten. 

Deze mogelijkheden zullen we altijd vooraf uitgebreid bespreken tijdens het eerste contact. 

Voor meer informatie kun je mailen naar info@adoremi.nl of bellen via 06-29466241

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s