SPEECH WRITER

Verbinding van jouw mooiste woorden


Je wilt iets vertellen. Je gaat iets voordragen. Een speech of gewoon liefdevolle woorden. Niet alleen speelt nervositeit al een rol, maar wat ga je zeggen? Hoe ga je die woorden op een mooie manier aan elkaar verbinden? 

Ik kan je daarbij helpen. 

UITVAART
Tijdens mijn werk in de ouderenzorg heb ik helaas regelmatig te maken met het overlijden van een dierbare bewoner. Vaak schrijf ik dan namens het zorgteam een ‘In Memoriam’. 
Nadat verschillende families het graag wilden gebruiken voor hun voordracht tijdens de uitvaart of vroegen of ik het zelf wilde voorlezen, ontstond voor mij de verbinding tussen de twee professies. 

Na onderzoek bij verschillende uitvaartondernemingen bleek er meer vraag naar te zijn. Voor mij was dit het teken dat ik hierin veel zou kunnen betekenen. 
Iedereen verdient immers een mooi en persoonlijk afscheid met de woorden van dierbare nabestaanden. Je krijgt daarvoor maar één kans voordat je deze verbinding kunt  gaan loslaten.  

HUWELIJK
Het huwelijk gaat jullie verbinden. Stel dat je elkaar een persoonlijke trouwbelofte wil uitspreken. Of je bent familie of vriend van de bruid of bruidegom en je wilt het kersverse bruidspaar met mooie woorden toespreken. Of je viert een lustrum, bijvoorbeeld een koperen of zilveren bruiloft. Je wilt jouw levenspartner op dit feest graag iets moois zeggen. 

Ook bij dit alles kan ik helpen.
Ik schrijf graag over liefde en kan na jouw input de woorden verbinden tot mooie zinnen. 

BASISTARIEF
Voor een speech van ca. 400 woorden (waarvan de voordracht ongeveer 4 minuten duurt) reken ik een basistarief van € 89,- (BTW-vrij).

Zo werkt het: 
-Tijdens een gesprek van ongeveer 60 minuten interview ik jou over de inhoud van de speech. Met de juiste vragen leer ik de persoon kennen aan wie jij gaat voordragen. Dit gesprek kan telefonisch plaatsvinden, maar een live afspraak is natuurlijk persoonlijker.
-Binnen 2 werkdagen lever ik jou een eerste opzet aan. Deze mag je beoordelen en uiteraard passen we wijzigingen aan als je dat wenst.. Natuurlijk ben je ook vrij om zelf aanpassingen te maken.
-Je krijgt van mij waardevolle tips over hoe je het beste je nervositeit in bedwang houdt. Ik leer je hiermee hoe je het beste overkomt op je luisteraar(s). 

EXTRA OPTIES 
-Wil je liever een interview met je op locatie, dan kom ik graag naar je toe. Zelf ben ik woonachtig in Etten-Leur. Het basistarief is inclusief reiskosten tot een straal van 30 kilometer. Daarbuiten gelden extra reiskosten.
-Als je een langere speech wilt, is dit uiteraard bespreekbaar tegen een meerprijs.

Deze mogelijkheden zullen we uiteraard altijd vooraf bespreken tijdens het eerste (telefonisch) contact. 

Voor meer informatie kun je mailen naar info@adoremi.nl of bellen via 06-29466241

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s